مصاحبه رادیویی با مخترع و بنیانگذار کارخانه بهتاب شیمی

مصاحبه رادیویی با مخترع و بنیانگذار کارخانه بهتاب شیمی


پاشش جرقه در روش های مختلف جوشکاری به اطراف خط جوش اجتناب ناپذیر است. جرقه ها ذراتی از مذاب و الکترود هستند که در اطراف سطح کار پاشیده شده و عیوب ظاهری و متالورژیکی را به همراه دارند.

جرقه ها و پاشش هایی که در روش های مختلف جوشکاری اتفاق می افتند، در طولانی مدت باعث خوردگی فلز می شوند. در واقع اصلی ترین دلیل خوردگی فلز های به کار رفته در تولید ماشین ها و استراکچر ها ، همین جرقه ها هستند که زیر رنگ میمانند. کم کم کنده میشوند، سطح کار را لخت می کنند و در معرض رطوبت و هوا برای اکسید شدن آماده می شود! برای جلو گیری از این مساله ، به روش سنتی، با ساب فرز یا سمباده ، یا فرچه سیمی و قلم به جان اسپاتر ها می افتند تا از سطح کار زدوده شوند.


البته حتی عوامل مختلفی همچون آمپر یا ولتاژ نامناسب در حین جوشکاری  ، وجود رطوبت در الکترود جوشکاری ، سرعت زیاد ، فاصله نامناسب نازل از قطعه ، زاویه کاری نامناسب و حتی کثیفی سطح قطعه ، می تواند منجر به افزایش جرقه و چند برابر شدن دردسر پاشش های جوشکاری شود.

آنتی اسپاتر بهترین راهکار مقابله با پاشش جوشکاری است. اما چطور شد که یک تولیدکننده جوان تصمیم گرفت تا با استفاده از تکنولوژی نانو و دورریز های کشاورزی، آنتی اسپاتری ارگانیک تولید کند که اثربخشی بالاتری نسبت به آنتی اسپاتر های خارجی دارد؟

در بخش اول این پادکست، صحبت های مهندس یوسف کرمی مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران کارخانه بهتاب شیمی  را خواهید شنید که درباره روش استفاده از آنتی اسپاتر و مزیت های محصول صحبت می کند. در بخش دوم مصاحبه نیز شرح مختصر و جذابی از مسیر کارآفرینی و تولد شرکت بهتاب شیمی می شنوید.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ | مقالات | مجتبی سیدی | بازدید: 173 | 1703324258